Европейски съюз. Европейски фонд за Рагионално развитие
Иновации и конкурентоспособност
------------------------------------------------------ www.eufunds.bg ------------------------------------------------------
Проект BG16RFOP002-2.024-1050 "Устойчиво развитие на Център за кислородни терапии Окси Витал", финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Информация

Здравето е най-ценното съкровище, което най-лесно може да се загуби. Вероятно затова така лошо го пазим.

— Е. Бошен
Козметика

Козметика

Кислородът е най-важното хранително вещество за организма. Много от заболяванията, както и преждевременното стареене са причинени от недостатъчно снабдяване на организма с него. Кислородът поддържа имунната система, унищожава токсичните вещества, насърчава растежа на нови клетки, ускорява регенерацията на кожата, подобрява работата на жлезите с вътрешна секреция, намалява умората.

Хипербарната оксигенация е доставянето до организма на кислород под налягане и вдишване на 100% чист кислород, чрез специално съоръжение – БАРОКАМЕРА.

С лечебна цел този метод се е наложил при редица заболявания с доказан положителен ефект. Използва се и за повишаване на имунитета при здрави хора, както и при спортисти за бързо възстановяване, като подобрява физическото им състояние.

Хипербарната оксигенация  – конкурент на салоните за красота.

Оптималното здраве и жизненост ни позволяват да се чувстваме комфортно. С напредването на възрастта способността на клетките да се окисляват и растат намалява. Появяват се болки, схващания, намален тонус, лесна умора, отпускане на кожата, петна по нея и бръчки. Преодоляването им може да се осигури чрез насищането на организма с кислород. Хипербарната оксигенация позволява на кислорода да проникне в засегнатите от недостига му  места в тялото.  В резултат организмът се  справя с  последиците от застаряване, свръх напрежението, стреса, заболявания, наранявания. Кислородът подхранва тялото, спомага за растежа на нови клетки, засилва имунната система, унищожава токсичните вещества. Естетичните ползи се отразяват на кожата, като я правят свежа, подмладена и здрава. Оказва положителен ефект за здравината на ноктите и косата.

Процедурите се провеждат в специално конструирани едноместни или многоместни барокамери от висок клас. Ефект  се получава след минимум серия от 10 процедури.

Кислодът е здраве, което е фактор за самочувствие, повишен тонус и работоспособност.

Ценоразпис

  • Единична процедура
    80лв

Свържи се с нас

Ще се свържем с вас в рамките на един работен ден.